Gegrilde groenten met steranijs, kaneel en ras-el-hanout

Wat heb je nodig? (voor 2 pers.) 

1 pastinaak, in blokjes gesneden 

1/2 flespompoen, geschild en in blokjes gesneden 

1 flinke zoete aardappel, in blokjes gesneden 

1 eetlepel steranijs 

2 theelepels kaneelpoeder 

1 eetlepel ras-el-hanout 

1 klein blikje kikkererwten, uitgelekt. 

scheutje groentebouillon 

olijfolie

 

 

Wat te doen? 

Verwarm de oven op 180 graden. Doe pastinaak, pompoen en aardappel in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en goed husselen. Leg de steranijs erop en verdeel de kruiden erover. Laat zo'n vijftien tot minuten in de oven garen. Daarna verdeel je de kikkererwten erover en giet je een scheutje groentebouillon erbij. Laat nog 10 minuten garen, totdat de groenten goudbruin zijn en de kikkererwten crispy.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0