Wat heb je nodig? (voor 2 pers.)
1 rijpe mango, geschild en in stukjes gesneden.
2 eetlepels soja- of kokosyoghurt
2 eetlepels vers limoensap
1 eetlepel vers geraspte gember
1 eetlepel limoenzest
zout en peper
quinoa, hoeveelheid naar eigen behoefte
100 gram gekookte sperziebonen
8 dunne plakken courgette, doormidden gesneden
1 klein blikje mais
1 handvol muntblaadjes
Wat te doen?
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de stukjes mango, de yoghurt, het limoensap, limoenzest en gember in een keukenmachine en meng totdat er een gladde saus ontstaat. Breng op smaak met zout en peper. Vermeng de quinoa met de gekookte sperziebonen, de plakken courgette, mais en de muntblaadjes. Serveer met de mangosaus. Tropisch fris!
Reactie schrijven