Wat heb je nodig? (2 pers.):
rode linzen fusilli (zoveel jij lust)
1 courgette
125 gram champignons
1 ui
125 gram cherry tomaten
handvol boerenkool
handvol basilicum
1 teen knoflook
olijfolie
120 gram cashewnoten
zout en peper
Wat te doen?
Doe de cherrytomaten in de oven (160 graden /hetelucht 180 graden), maximaal een half uurtje. Dit worden als het ware zongedroogde tomaten. Maak een pesto van de boerenkool, basilicum, knoflook, cashewnoten, zout en peper en voeg net zoveel olijfolie toe totdat je een stevige maar licht vloeibare pesto hebt. Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking. Fruit voor 4 minuten de fijngesneden ui in cocosolie, olijfolie of wat jij wilt gebruiken. Voeg daarna de in plakken gesneden courgette en champignons toe. Roerbak totdat de champignons goed gaar zijn. Giet de pasta af, voeg de pesto toe samen met de tomaatjes uit de oven. Even roeren. Dien op met de groenten. Nom nom nom.
Reactie schrijven