Wat heb je nodig? (voor 2 pers.)
2 stronken paksoi
125 gram kastanjechampignons, schoongeveegd
1 teen knoflook, in dunne plakjes
chilivlokken
50 gram groentebouillon
kokosvlokken, ter garnering
zonnebloemolie
Voor de dressing:
25 gram sesamzaad, licht geroosterd in de koekenpan
2 eetlepels sojasaus
1 teen knoflook, geperst
2 theelepels bastardsuiker
3 eetlepels sesamolie
Wat te doen?
Snijd de paksoi in repen en halveer de champignons. Meng de ingrediënten voor de dressing. Roerbak de knoflook, chilivlokken en champignons in de zonnebloemolie en voeg na een paar minuten de paksoi toe. Roerbak nog 5 minuten. Blus af met de bouillon voordat de groenten dreigen aan te bakken. Leg de paksoi en de champignons op een bord en verdeel de dressing over de groenten. Top it met de kokosvlokken. Yeah!
Reactie schrijven