Hieronder staat het recept voor de raw en lauwwarme/koude versie.
Wat heb je nodig? (voor 2 pers.)
Dressing:
60 ml. olijfolie
1 teentje knoflook, gesnipperd
1 theelepel Dijon mosterd
60 ml. aceto balsamico
Salade:
1 gele paprika, in blokjes gesneden
1 courgette, gehalveerd en in plakjes gesneden
1 pot schorseneren
couscous voor 2 personen
250 ml. groentebouillon
6 cherrytomaten, gehalveerd
olijfolie
Wat te doen?
Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Meng de groenten met de helft van de dressing. Laat een half uurtje staan. Verwarm wat olijfolie in een pan en doe de couscous erbij. Roerbak twee minuutjes. Giet de groentebouillon erbij en breng aan de kook. Draai het vuur uit en laat de couscous wellen totdat het meeste van de bouillon is opgenomen. Roer de couscous door de groenten en giet de rest van de dressing erover. Garneer eventueel met reepjes basilicum.
Reactie schrijven